Ratsutalli Uusmattilan henkilökunta

Anu Hernetkoski

Anu Hernetkoski on ratsastanut koko ikänsä, ja valmistui ratsastuksenohjaajaksi 1996 Ypäjältä. Hän on toiminut täyspäiväisesti ratsastuksenohjaajana vuodesta -92.
Kilpaillut kouluratsastuksessa aluetasolla IIIA, esteratsastuksessa alue- ja kansallisella tasolla 120 cm asti.
Hevosia matkan varrelta: poni Elka, poni Morris (100 luokkia, poniderby toinen ja kolmas sija), Guthsberg (110/120 luokkia), Crosandra de Colline (nuorten hevosten luokkia 110/120 tasolla) ja Caradrina.

Samu Hernetkoski

Samu Hernetkoski työskentelee Uusmattilan tilalla täyspäiväisesti. Hänen hevosmiestaitonsa ovat kertyneet käytännössä ajan myötä. Vuodesta 1991 lähtien Samu on seurannut hevosmaailmaa suurella mielenkiinnolla. Samu kuljettaa hevosia kisoihin ja klinikoille. Työnkuvaan kuuluvat mm. maataloustyöt, lapsiperheen arjen pyörittäminen, hevosten rehujen hankinta, tilan rakennusten ja ratsastuspohjien kunnossapito.

Anulla ja Samulla on kolme lasta: Veeti (-02), Iita (-03) ja Lenni (-08).

Ismo Paananen

Kengityspalvelu Paananen on hoitanut Ratsutalli Uusmattilan kengityksiä vuodesta 2008 alkaen. Ismo innostui aikoinaan alasta oman hevosen myötä. Ismo on suorittanut kengittäjän ammattitutkinnon Kiuruvedellä.

Siiri Ojapalo

Ratsutalli Uusmattilan hevostenhoitajana toimii Siiri, joka on valmistunut hevostenhoitajaksi vuonna 2021. Siirin hevosinnostus alkoi perinteisesti: jo ihan pienenä tyttönä talutusratsastuksista oli päästävä ratsastustunneille, ja se oli menoa se. Mielekkäintä työssä on seurata hevosten perusarkea ja kokonaisvaltaista kehitystä, mukavia asiakaskohtaamisia unohtamatta!

Viiru

Viiru-kissa huolehtii että tallin hiirikanta ei kasva liian suureksi.

Pesonen

Nuorempi kissa Pesonen on myös hyvä hiirijahdissa.