Ratsutalli Uusmattilan henkilökunta

Anu Hernetkoski

Anu Hernetkoski on ratsastanut koko ikänsä, ja valmistui ratsastuksenohjaajaksi 1996 Ypäjältä. Hän on toiminut täyspäiväisesti ratsastuksenohjaajana vuodesta -92.
Kilpaillut kouluratsastuksessa aluetasolla IIIA, esteratsastuksessa alue- ja kansallisella tasolla 120 cm asti.
Hevosia matkan varrelta: poni Elka, poni Morris (100 luokkia, poniderby toinen ja kolmas sija), Guthsberg (110/120 luokkia), Crosandra de Colline (nuorten hevosten luokkia 110/120 tasolla) ja Caradrina.

Samu Hernetkoski

Samu Hernetkoski työskentelee Uusmattilan tilalla täyspäiväisesti. Hänen hevosmiestaitonsa ovat kertyneet käytännössä ajan myötä. Vuodesta 1991 lähtien Samu on seurannut hevosmaailmaa suurella mielenkiinnolla. Samu kuljettaa hevosia kisoihin ja klinikoille. Työnkuvaan kuuluvat mm. maataloustyöt, lapsiperheen arjen pyörittäminen, hevosten rehujen hankinta, tilan rakennusten ja ratsastuspohjien kunnossapito.

Anulla ja Samulla on kolme lasta: Veeti (-02), Iita (-03) ja Lenni (-08).

Ismo Paananen

Kengityspalvelu Paananen on hoitanut Ratsutalli Uusmattilan kengityksiä vuodesta 2008 alkaen. Ismo innostui aikoinaan alasta oman hevosen myötä. Ismo on suorittanut kengittäjän ammattitutkinnon Kiuruvedellä.

Cyril Rocher

Ratsutalli Uusmattilan hevosten hampaista on jo useamman vuoden huolehtinut Cyril Rocher. Hampaat raspataan säännöllisin väliajoin, ettei tule teräviä piikkejä jotka raapivat hevosen poskia ja kieltä. Suustaan kipeä hevonen voi olla hankala ratsastaa. Hammaspiikkien vuoksi hevosen on myös vaikea pureskella rehunsa kunnolla. Cyril on opiskellut Ranskassa Normandian lähistöllä hevosalan koulussa ja ollut  ranskalaisen hevoshammaslääkärin opissa. Suomessa ammattimiehellä on tyytyväinen asiakaskunta.

Viiru

Viiru-kissa huolehtii että tallin hiirikanta ei kasva liian suureksi.